Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک عضو انجمن دوستی ایران و کویت با بیان اینکه اگر مسلمین امام خامنه ای را با امام خمینی مقایسه کنیم چیزی کمتر از ایشان از نظر بخشندگی، زهد، تقوا، مدیریت سیاسی و فرهنگی و مسئولیت هایی که بر دوش دارند، ندارد،تاکید کرد:او امامی است که خمینی را مجسم کرده است.

به گزارش ایسنا، مهندس مصطفی غلوم عباس عضو انجمن دوستی ایران و کویت در نشست وبیناری با زائران امام (بیروت) با اشاره به اولین دیدار خود با امام خمیتی (ره) گفت: سه بار در اماکن مختلف جغرافیایی به محضر امام مشرف شدم، دو ماه پس از کودتای نظامی بعثی‌ها یعنی در ماه آگوست ۱۹۶۸میلادی در نجف اشرف به خانه ایشان رفتم و آنجا کتاب ولایت فقیه را از ایشان گرفتم، اگرچه به صورت کتاب در نیامده بود و به صورت جزوه هایی با کپی استانسیل قدیمی بود؛این نخستین باری بود که کتابی از نجف به خارج از عراق بیرون برده می شد و سپس در کویت چاپ شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: پس از آن دو بار در پاریس به دیدار ایشان رفتم، زمانی که در دانشگاهی انگلیسی تحصیل می کردم  پس از رسیدن امام به پاریس رفتم؛ در آن زمان این پرسش در ذهنم بود که امام با وجود این همه مردم چگونه از ما استقبال خواهند کرد؟ لباس عربی بر تن کردم و به خانه اش رسیدم و الحمدالله از ما استقبال کرد، آنجا امام فرمود به نماز اهتمام بوزرید و آن را برگزار کنید، امام بر برپایی نماز در غرب تأکید داشتند، پس از آن بود که مفهوم اقامه نماز را از نگاه امام رحمت الله علیه متوجه شدم.

غلوم عباس گفت: پس از پایان تحصیلاتم در انگلیس و بازگشتم به کویت، شروع به انجام وظیفه و خدمت به مسلمانان نمودم و بیش از ۳۰ مسجد در شهرهای مختلف جهان  بنا کردم که بیشتر آنها در شبه قاره هندوستان، ایران و دیگر اماکن است؛ این امر با هدف اقامه نماز است و این از برکات امام خمینی است، امام همچنین به بنده فرمودند" این انقلاب عبارت است از درختی که ما با خون شهدا آن را آبیاری می کنیم و ثمردهی خواهد کرد و تمام مسلمانان جهان از ثمرات این درخت خواهند خورد" امروز شاهد آنیم که تمام نقاط کره زمین از ثمرات انقلاب اسلامی بهره می برند که  این از برکات و تلاش های امام بوده است؛ در اسپانیا فرانسه و اروپا و آسیا و در هر خانه ای شاهد تفسیر و روشنگری در برابر اسلام هستیم، همین کافی است که پیرزنی در روستایی در هندوستان نماز می خواند و برای امام خمینی دعا می کند اگرچه در این باره بسیاری هستند حتی راهبان و هندوها و بودائیان؛ با یکی از بودائیان برخورد کردم به من می گفت" ما انسان های معنوی هستیم، اندیشه معنوی و روحانی را از شخصیت امام خمینی دریافت می کنیم".

این عضو انجمن دوستی ایران و کویت ادامه داد: سال ۱۹۸۳ در تهران به خانه امام رفتم و بر روی زمین نشستیم؛ امام در اتاقی نشسته بود که همه آن را می دیدند و با مردم دیدار داشتند؛ مرحوم سید احمد برای ما چایی آورد و گفت امام بیانیه ای صادر کردند که مثل همیشه با مسئولان دیدار نخواهند کرد و به ایشان گفتم بنده مسئول ایرانی نیستم و عاشق امام هستم، اگر با او دیدار نکنم و بیرون بروم سکته خواهم کرد و خواهم گفت که سید احمد قاتل من بود، پس از آن سید احمد عبای خود را بر روی دوش خود انداخت و وارد اتاق امام شد، و به ایشان گفت که سه نفر از کویت آمده‌اند، ایشان فرمودند اجازه دهید وارد شوند، لذا به محضر و دیدار ایشان شرفیاب شدیم و امانتی را که نزد خود داشتم به ایشان دادم. امام جمله ای فرمودند که همه وجودم را به لرزه درآورد؛ ایشان نگفتند از شما تشکر می کنم، فرمودند اسلام از شما تشکر می کند؛ یعنی من در مقابل اسلام چیزی نیستم، در حقیقت نگاه کردن به او این احساس را به شما می دهد که گویی در برابر خورشید قرار گرفته ای؛ ما نور ایشان را در هر روستایی در آسیا و آمریکای لاتین می بینیم. امروز می بینیم که چگونه نور او در نیجریه و شیلی و فرانسه و آلمان و تمام نقاط کره زمین گسترده شده است، آن نور را که در دلهای مؤمنان و عاشقان می بینیم همان مصداق نور الهی است.

وی تصریح کرد: یکی از موفقیت‌های ایشان در خارج از ایران این است که می بینیم چطور نماز جماعت از یک نماز مقدس به نمازی تبدیل شده که در خطبه های آن درباره مسائل سیاسی و غیر سیاسی سخن می گویند، می بینیم که چگونه گروههای اسلامی در پارلمان های کشورها حضور می یابند و برخی از آنها حتی پست های بالاتری را نیز به دست آوردند؛ هم اکنون گاهی شاهد فریضه حجاب در جهان هستیم، زمانی که در انگلیس در شهر منچستر با همسرم بودم، او تنها فرد محجبه بود، اما هم اکنون اکثر آنها مسلمان هستند یعنی بیش از هفتاد درصد زنان مسلمان در انگلستان محجبه هستند؛ همچنین توجه ایشان به مقاومت منجر به پیروزهای الهی و بزرگ مقاومت شد؛ ایشان بر تقریب بین مذاهب اسلامی تأکید نمودند و امروز و در زمان ما شاهدیم که مذاهب اسلامی نسبت به گذشته به هم نزدیکتر شده اند؛ ایشان به مردم و ملتها آموخت که حقوق خود را مطالبه کننند، در هفته گذشته دیدیم که در شبکه سی ان ان چگونه ملت مستضعف آمریکا حقوق خود را از نظام دیکتاتوری کاخ سفید و پنتاگون و «سی آی ای» مطالبه  کردند. 

غلوم عباس عنوان کرد:ب رکات امام  تمام کره زمین را فرا گرفته است؛ من جهان را گشته ام، اندونزی، بنگلادش و ..، همین بس که تصویر امام را در اردوگاه‌های پناهندگان بنگلادشی می بینیم. چه ارتباطی آنها دارند؟ نور به درون دلهای آنان وارد شده؛ اگرچه به مذهب امام  گرایش ندارند اما عاشق او هستند. اوست که دلهای آنها را نورانی کرد. روستایی در شیلی وجود دارد و فردی مسیحی یک کلیسای کوچکی را آنجا اداره می کند، به خانه‌اش رفتم، عکس مسیح و در کنارش امام خمینی را گذاشته بود. فلاسفه تمام دنیا بیایند و برای من تفسیر کنند که چگونه این امر امکان پذیر می شود، جز این که عشق درون قلب عاشق وارد شود و نمی توان هیچ تفسیر مادی دیگری برای این پدیده ارائه نمود؟

این عضو انجمن دوستی ایران و کویت گفت:ب یش از بیست و پنج بار در مراسم سالگرد رحلت امام حضور یافتم و در آنجا مترجم بودم؛ باری از نماینده موگابه رئیس جمهور زیمبایوه که در کنفرانس حضور داشت درباره دلیل آمدنش پرسیدم، او  گفت که از طرف موگابه به تهران آمده و دوست دارد تا مشترکات میان خود و امام را بشناسد؛ او انقلابی ایجاد کرده بود و امام نیز صاحب انقلابی بودند، او با استعمار مبارزه کرده بود و امام نیز چنین بود، او از توده مردم برخاسته شده بود و امام نیز این چنین بود، و همین طور خود را با امام مقایسه می کرد، اما گفت امام محبوب است اما وی محبوب مردم نیست، سر این امر چیست؟ من شروع کردم با او سخن گفتن و از او خواستم به دیدن خانه امام و مقایسه آن با کاخ موگابه برویم و تفاوت را و اطرافیان امام و بقیه موارد را نیز ببیند و این مسئله را به موگابه منتقل کند.

وی در پایان اضافه کرد: امام خامنه‌ای چیزی کمتر از امام ندارد؛ این گونه توصیف می‌کنم که اگر پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله نباشد به امام علی علیه السلام می‌نگریم و او امامی است که نظیری جز پیامبر اکرم ندارد و اگر ولی مسلمین امام خامنه ای را با امام خمینی مقایسه کنیم چیزی کمتر از ایشان از نظر بخشندگی، زهد، تقوا، مدیریت سیاسی و فرهنگی و مسئولیت هایی که بر دوش دارند، ندارد؛ او امامی است که خمینی را مجسم کرده است. وزیر سابق اوقاف با این که از اخوانی هاست یعنی به زیارت مقابر نمی روند به زیارت امام خمینی رفت، زمانی که بیرون آمدیم گفت که" این امام در زمان حیات خود و در قبر خود نیز به اسلام خدمت کرد".

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سالگرد ارتحال امام خمینی ره امام خامنه ای چیزی کمتر امام خمینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۷۴۸۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آنچه درباره امام صادق‌(ع) کمتر شنیده‌اید

امام صادق(ع) یک تشکیلات عظیمی از مؤمنان خود از طرفداران جریان حکومت علوی در سراسر عالم اسلام از اقصای خراسان و ماوراءالنهر تا شمال آفریقا به وجود آورده بود.

به گزارش ایسنا، به نقل از جهان نیوز، آنچه که می‌خوانید بخش‌هایی از بیانات حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در تاریخ ۱۴ شهریورماه ۱۳۵۹ است:

امام صادق(ع) مرد مبارزه بود، مرد علم و دانش بود و مرد تشکیلات بود. مرد علم و دانش بودنش را همه شنیده‌اید. محفل درس امام صادق(ع) و میدان آموزشی که آن بزرگوار به وجود آورد، هم قبل از او و هم بعد از او در تاریخ زندگی امامان شیعه بی‌نظیر بود. همه‌ حرف‌های درست اسلام و مفاهیم اصیل قرآن که در طول یک قرن و اندی به وسیله‌ مغرضان و مفسدان یا جاهلان تحریف شده بود، همه‌ آنها را امام صادق(ع) به شکل درست بیان کرد. 

اما مرد مبارزه بودنش را کمتر شنیده‌اید. امام صادق(ع) مشغول یک مبارزه‌ دامنه‌دار و پیگیر بود. مبارزه برای قبضه کردن حکومت و قدرت و به وجود آوردن حکومت اسلامی و علوی. یعنی امام صادق(ع) زمینه را آماده می‌کرد تا بنی‌امیه را از بین ببرد و به جای آنها حکومت علوی را که همان حکومت راستین اسلامی است بر سر کار بیاورد. اما آن بعد سوم را که اصلاً نشنیده‌اید، مرد تشکیلات بودن امام صادق(ع) است که یک تشکیلات عظیمی از مؤمنان خود از طرفداران جریان حکومت علوی در سراسر عالم اسلام از اقصای خراسان و ماوراءالنهر تا شمال آفریقا به وجود آورده بود. تشکیلات یعنی چه؟ یعنی این که وقتی 

امام صادق(ع) اراده می‌کند آنچه را که او می‌خواهد بدانند، نمایندگان او در سراسر آفاق عالم اسلام به مردم می‌گویند تا بدانند. یعنی از همه جا وجوهات و بودجه برای اداره‌ مبارزه‌ سیاسی عظیم آل‌علی جمع کنند. یعنی وکلا و نمایندگان او در همه شهرها باشند که پیروان امام صادق(ع) به آنها مراجعه کنند و تکلیف دینی و همچنین تکلیف سیاسی خود را از آن حضرت بپرسند.
تکلیف سیاسی هم مثل تکلیف دینی واجب‌الاجرا است. امام صادق(ع) یک چنین تشکیلات عظیمی را به وجود آورده بود و با این تشکیلات و به کمک مردمی که در این تشکیلات بودند با دستگاه بنی‌امیه مبارزه می‌کرد. در هنگامی‌که پیروزی او بر بنی‌امیه حتمی بود، بنی‌عباس به عنوان یک جریان مزاحم و فرصت‌طلب آمدند، میدان را گرفتند و بعد از آن امام صادق(ع) هم با بنی‌امیه و هم با بنی‌عباس مبارزه کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آنچه درباره امام صادق‌(ع) کمتر شنیده‌اید
  • امام (ره) به ایران و ایرانی و اسلام هویت داد
  • امام خمینی (ره) به اسلام و مسلمانان شخصیت بخشید
  • عکسی از پوشش متفاوت مهمانان سیدحسن خمینی /هدیه ای ویژه برای نوه امام (ره)
  • کنگره بین‌المللی اندیشه‌های قرآنی امام خامنه‌ای برگزار شد
  • دیدار جمعی از معلمان و فرهنگیان با رهبر معظم انقلاب
  • دیدار ۳هزار معلم از سراسر ایران با رهبر انقلاب
  • شوخی گل آقا با امام خمینی (ره) + فیلم
  • خاش به پیشرفته ترین دستگاه ام.آر.آی ایران مجهز است
  • ناخدا صمدی: امام خمینی(س) اردیبهشت 58 فرمودند «ارتش باید بماند»/ پیش از آن پرسنل ارتش در پادگان‌ها امیدی به فردای خود نداشتند/ ابراهیم متقی: خلیج فارس یکی از حوزه‌های اصلی تهدید بوده، هست و خواهد بود